Sinds 2012 verzorg ik samen met bioloog en wandelcoach Jettie van den Houdt met veel plezier filosofische wandelingen in Wageningen. Deze wandelingen hebben elke keer een ander filosofisch thema en zijn, na aanmelding via de website, voor iedereen toegankelijk. Wij verzorgen ook filosofische wandelingen op maat voor non-profit en profit organisaties in heel Nederland.Diana van der Mooren-Blanken is een Nederlandse Filosofisch consulent en schrijfster van kinderboeken. Op de middelbare school schreef ze al wel gedichten en hield ze dagboeken bij, maar echt een boek schrijven, nee, dat durfde ze niet. Tot nu dus. Na een studie filosofie, van 2000 tot 2008, aan de Radboud Universiteit Nijmegen, startte ze haar eigen filosofische praktijk (www.fpdb.nl), maar dat schrijven zat nog steeds in haar hoofd. Ze begon aan een avonturenverhaal en stuurde dat heel enthousiast op naar verschillende uitgevers in het land. Om er toen achter te komen dat schrijven een vak apart is en het uitgeven van je boek niet zo gemakkelijk. Om meer te leren over hoe je een boek schrijft en ervaring op te doen is ze de opleiding Proza voor kinderen gaan volgen bij Scriptplus. Deze opleiding heeft ze in april 2019 met goed gevolg afgerond.

Sinds 2012 verzorgt ze samen met bioloog en wandelcoach Jettie van den Houdt met veel plezier filosofische wandelingen in Wageningen. Deze wandelingen hebben elke keer een ander filosofisch thema en zijn, na aanmelding via de website, voor iedereen toegankelijk. Ze verzorgen ook filosofische wandelingen op maat voor non-profit en profit organisaties in heel Nederland.

Naast schrijven wandelt ze veel met hun honden Skip en Bo, speelt ze toneel, fotografeert ze vogeltjes, kijkt ze te veel tv (of eigenlijk Netflix), lees, zwem en sport ze graag. Ze woont momenteel in Wageningen.