4 3 2 1... lees!

Monsters in je hoofd, vliegen tussen sterren, een skelet in de kast, wakker worden met verf onder je nagel, zonder benzine op de snelweg, een mysterieuze enge pop, geheimen op social media, de buurvrouw met een baard, open springende hamsterkooien, bewegende beelden in de tuin, vluchten met een boot, achter het behang, pratende kauwgomballen...

4 3 2 1... lees! is een bijzondere verzameling van verhalen vol spanning, dromen, vluchten, avontuur, romantiek, prikkelende fantasie, vreemde werelden, toveren, sprookjes. Soms alleen, soms met een vriend of in een jeugdbende. Naïviteit tegenover eigentijdse realiteit, voor kinderen én volwassenen vanaf 10 jaar.

De bonte bundeling korte verhalen met hun inspirerende illustraties is samengesteld uit 43 ideeën van kinderen en bewerkt door 43 schrijvers en 43 illustratoren. Het stimuleert het lezen én het kijken! Over dit boek: 'De verhalen die ik las, deden een kind in mij ontwaken, waarvan ik nauwelijks nog wist dat het bestond. Eenmaal met lezen gestart, wordt het moeilijk om ermee te stoppen. Het is heerlijk om te verdwalen in deze verhalen'.

Ben je er klaar voor?

Dan tellen we af: 4 3 2 1... lees!